Fönsterputsning Uppsala

Fönsterputsning

Jourstäd Uppsala erbjuder all form av fönsterputsning. Vi putsar bl a vanliga fönsterglas, inglasade verandor och balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster.
Ni kan även anlita oss för fönsterputsning vid byggstädningar och renoveringar. För att vara flexibla erbjuder vi fasta priser på fönsterputsning årsvis höst och vår. För de som önskar åtar vi oss både enskilda uppdrag och erbjuder abonnemang.

Fönsterputsning erbjuds både till privatpersoner och företag. Inga uppdrag är för små eller för stora och material ingår alltid i våra tjänster.

Arbetsområden

Du som bor i Uppsala med omnejd har möjlighet att nyttja våra tjänster och vi har oftast speciellt bra erbjudande för studenter och pensionärer.

Hjärtligt välkomna att höra av er för offert på fönsterputsning. Vi lovar alla som kontaktar oss att få svar inom 1 timme.

Pris fönsterputsning

Vi erbjuder olika prismodeller i form av både fasta priser och rörliga priser på timbasis. Vilken prismodell du vill använda bestämmer du som kund.

För att göra vårt arbete effektivt och lite enklare ser vi gärna att ni förberett för fönsterputsningen genom att se till vi kommer åt era fönster utan problem. Detta görs enklast genom att ni redan har plockat undan på fönsterbänkar samt gjort det framkomligt för oss.

Det går bra att anlita oss året runt för fönsterputsning ner till -5°C.
Hör av dig för en kostnadsfri offert på fönsterputsning. Enklast når du oss per mejl eller telefon. Välkommen!

Frågor och svar

  • Putsar ni vid minusgrader? Ja vi putsar året runt ner till ca: -5°C
  • Kan jag förbereda på något sätt? Gärna genom att plocka undan och se till att frigöra fönster.
  • Har ni försäkringar? Ja, småföretagarförsäkring.

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?