Städning Uppsala

Städning

Jourstäd Uppsala erbjuder våra städtjänster till alla i Uppsala med omnejd. Vi hjälper till med bl a flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning, byggstädning med golvvård, hemstädning, fönsterputsning, lokalvård, rengöring, jourstädning, lokalstädning, inflyttningsstädning, butiksstädning, storstädning och allergistädning.

Vi erbjuder tjänster du kan nyttja vid enstaka tillfällen eller så kan du skaffa abonnemang på städning. Självklart så håller vi allt material som ska användas så ni slipper tänka på det.

Rutavdrag direkt på fakturan.

Arbetsområden

Vi utför städning och städservice inom och runt Uppsala och våra tjänster finns tillgängliga för både privatpersoner och företag.

Vårt mål är att utföra städtjänster som passar en så bred målgrupp som möjligt och ger därför utrymme till våra kunders önskemål.

En ren och fräsch miljö är ett måste för att få en frisk, trivsam och effektiv arbetsplats, det är även ett sätt att spara pengar på sjukdomsbortfall. Rätt typ av städning gör så att det blir mindre damm, smuts och risk för smittokällor. Då vi vill vara ett grönt företag använder vi städmetoder och städprodukter som är skonsamma för miljön, och så gott som alla är certifierade av antingen Svanen eller Bra Miljöval.

50% RUT-avdrag direkt på fakturan för de som har rätt till det. Vi erbjuder även hjälp att förbereda din bostad inför visning och försäljning. Kontakta oss för att diskutera era önskemål och idéer.

Miljövänlig städning

När vi städar använder vi nästan alltid dukar och trasor av mikrofiber, som bara använder vanligt vatten. Om en grovstädning eller grovrengöring krävs som gör att vi måste använda kemikalier så väljer vi alltid miljömärkta sådana.

Hjärtligt välkomna att prova våra städtjänster och vår städservice.

Vi lovar alla som kontaktar oss får svar inom 1 timme.

Frågor & svar – städning

  • Ingår material? Allt material som ingår i vanlig städning ingår i priset.
  • Utför ni allergistädning? Ja meddela oss innan så ordnar vi det.
  • Är det alltid samma person som kommer vid hemstädning? Ja alltid samma person.

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?